Šik i jeftino: patike za svaki dan

Svako godišnje doba na neki način volim, ali moram priznati da mi je najdraže kada su sunčani dani i kada mogu nositi i suknje, pantalone, šorceve i sve to uz patike. Ovo su neki od modela koji se lako mogu uklopiti uz različite stilove, a pri tome se cene kreću ispod 100$. Naravno, postoje i kopije, koje su simpatične i još povoljnije, ali im je i vek trajanja ograničen.

Converse Chuck Taylors i nisu idealne za visoke temperature, ali su kao stvorene za večernje sate. Kako su u tri boje, možete savršeno uklapati sa majicama ili tunikama.

Nike duboke patike su više za prolećne, malo svežije dane, koje smo već propustili. Ali nije na odmet pomenuti ih kada su tako simpatične. Savršeno se slažu uz voćne poslastice.:)

Ukoliko idete na izlet, poslužiće vam Simple patike, najviše zbog dezena.:) Nisu baš zahvalne, ako mislite da ih nosite svaki dan, ali se slažu i uz pantalonice i suknjice.

Kada su vreli dani u pitanju, pravi favorit su mi Champions patike, bele i jednostavne, a apsolutno se mogu nositi uz sve. Jedina mana im je bela boja. Naviknite se na često održavanje.

Share This Post

Related Articles

3 Responses to “Šik i jeftino: patike za svaki dan”

  1. Goca says:

    Gde ove bele Champions patikice mogu da se nadju i koja im je cena? Pozdrav !

  2. miiiima says:

    lepe su ove nike:)

  3. Tatjana says:

    ove sa tresnjama cena molim vas !!!!!!

Leave a Reply

© 2020 Patike. All rights reserved. Site Admin · Entries RSS · Comments RSS
Powered by WordPress · Designed by Theme Junkie